ParkPlus

Beheer beveiligingssystemen bedrijventerreinen

Voor de Stichting BI-Zone Krabbepolder – Zeehaven beheert ParkPlus BV de camera’s en slagbomen op bedrijventerreinen Krabbepolder, Zeehaven en Kilkade. Op verzoek van het bestuur, ondernemers of politie kijken wij beelden uit bij calamiteiten en incidenten. Wanneer een van de componenten uitvalt, krijgt ParkPlus BV een melding waarna de storing z.s.m. wordt verholpen. Enkele referenties zijn de vrachtwagenparkeerplaats op bedrijventerrein de Geer in Zwijndrecht, het camerasysteem op bedrijventerrein Nieuwland Parc te Alblasserdam en de systemen op de bedrijventerreinen in Dordrecht aan de westelijke Dordtse oevers (van Louterbloemen tot en met Kil3).


ParkPlus

Technische installaties parkeerterrein onder Stadsbrug

Conform de eis van onze opdrachtgever verzorgde ParkPlus BV op een parkeerplaats in Zwijndrecht 185 meter hekwerk, een schuifpoort, vier laadpalen, een cameramast met 2 camera’s en kentekenherkenning, het toegangscontrole systeem en de draadloze verbinding naar de receptie van het hoofdkantoor. Daarnaast was ParkPlus BV verantwoordelijk voor het plaatsen van een straatkast voor de nieuwe 230V aansluiting van Stedin.

ParkPlus

Ledscherm (40 m2)

Langs de N3 tussen Dordrecht en Papendrecht realiseerde ParkPlus BV in september 2017 een ledscherm ter grootte van 40 m2. Het scherm is 8 meter breed en 5 meter hoog. ParkPlus was verantwoordelijk voor de gehele implementatie en zal in de toekomst zorg dragen voor het technisch onderhoud.

ParkPlus

Laadpalen

De afgelopen jaren heeft ParkPlus BV voor diverse opdrachtgevers laadpalen geplaatst. In overleg verzorgen wij de juiste aansluiting en het juiste vermogen van de paal om uw voertuigen op te laden. ParkPlus BV is niet gebonden aan een merk of type laadpaal en levert de laadunit die de opdrachtgever wenst. U kunt denken aan een simpele unit aan de gevel tot een zeer fraai vormgegeven zuil met daarop bijvoorbeeld een bedrijfsuiting.

ParkPlus

Camerasystemen

Naast een onafhankelijk adviserende rol verzorgt ParkPlus ook de realisatie van camerasystemen. Zo hebben we voor de verenging van eigenaren Anjerstraat te Zwijndrecht een camerasysteem aangelegd welke de entree, de hal en de 2 nooddeuren beveiligt. Ook zijn er projecten gerealiseerd voor de gemeente Zwijndrecht, de NVWA, Zorgwaard, Kinderdagverblijf de Kleine Vlinder, Cafe Restaurant Merz, Gavilar en de gemeente Hendrik Ido Ambacht.

ParkPlus

Cameraplannen

Camerabewaking is een passend middel om de veiligheid in zowel het publieke als private gebied te vergroten. Maar hoe komt u als ondernemer of bestuurder aan een goed en functioneel systeem? In een markt welke zich qua technische mogelijkheden snel ontwikkeld en waarbij de keuze uit (commerciële) installateurs zeer groot is, blijkt het vaak een onmogelijke taak om u geheel in de “cameramaterie” te verdiepen.
ParkPlus BV is specialist in het opstellen van onafhankelijke cameraplannen. Duidelijke hoofdstukken waarin techniek, locaties, infrastructuur, kosten, wetgeving en een stappenplan tot realisatie aan bod komen.
Desgewenst kan ParkPlus voor u een onafhankelijk uitvraag aan verschillende installateurs verzorgen (u kiest de installateurs) en namens u het projectmanagement en de oplevering uitvoeren.


ParkPlus

Beveiliging Multibox

Begin 2017 heeft ParkPlus BV op een van de locaties van Multibox Dordrecht een uitgebreid beveiligingssysteem opgeleverd bestaande uit 64 camera’s en toegangscontrole op 4 deuren. Hierdoor kunnen de gebruikers 24/7 terecht op de locatie. Door de camerabewaking is er zicht op elke hoek, box en parkeerplaats waardoor een veroorzaker van schade snel kan worden teruggezocht. Het complex bestaat uit 120 camperplaatsen en 140 boxen.

home ParkPlusBV   ParkPlus B.V.
Jade 208
3316 LJ Dordrecht
bel ParkPlusBV 06 10570569
mail ParkPlusBV info@parkplusbv.nl
© 2017 ParkPlus B.V. is een onderdeel van ParkTrust
Design en realisatie Micha-Design.nl